Emarits op de markt!

Emarits op de markt

Na een warme zomer gaat Emarits on the road; diverse weekmarkten op planning met leuke schilderijen en… kortingen op ‘oude’ meesters!!!

Kunst en antiekmarkten

Na een succesvol (en gezellige) ervaring vorig jaar op de kunst en antiekmarkt staan we ook dit jaar weer op kunst en antiekmarkten. Erg leuk, vanwege de groeiende verkoop in de winkels hebben we gekozen er deze periode nog twee te doen, we staan op de volgende twee plekken;

Waar en Wanneer

zaterdag 3 september – Dordrecht – Nieuwkerkplein tussen 10.00u en 17.00u (waarschijnlijk bij ingang rechterkant!)
zaterdag en zondag 24 – 25 september – Amsterdam – Westergasfabriek tussen 10.00u en.., (locatie en sluitingstijd niet bekend)

Aanbod

Naast onze vaste collectie schilderijen van nieuwe meesters hebben we ook enkele echte ‘oude’ meesters na. Prachtige replica’s van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Pablo Picasso, Leonardo da Vinci, Johannes Vermeer. We bieden deze aan op de rol voor prijzen tussen 120 en 199 euro per stuk.

En; uniek… We laten onze nieuwste werken ook zien op de markt, deze moeten nog worden afgewerkt (ze worden nog niet verkocht) maar dit laat ons vakmanschap goed zien. Vorig jaar hebben we gemerkt dat pinbetalingen een goed bewijs zijn voor de klant maar ook zogen voor veel gemak, en dus hebben we nu ook een eigen pinautomaat. Pinnen? Ja graag! We berekenen geen extra kosten voor het pinnen, de betaalbon en factuur worden na een succesvolle transactie per mail toegezonden aan de koper. Tot zover tot zaterdag of over drie weken!

De foto’s posten we hier later ook, hopelijk goed weer en goede klanten!

Edit: ontzettend veel leuke gesprekken vooral over het maken van schilderijen in opdracht, er zijn nog replica’s over, hierbij ook de foto’s!